Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Most ingyen szállítás!

Az akció még tart:

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

UNICEF - Táplálás Jótékonysági ajándékkártya

UNICEF - Táplálás Jótékonysági ajándékkártya

UNICEF - Táplálás Jótékonysági

UNICEF - Táplálás Jótékonysági

Ajándékozz jóérzést az ünnepeltnek! Az UNICEF Magyarország Jótékonysági Ajándékkártyáival az életmentő segítségnyújtás jóérzését adhatod ajándékba. Nekünk, akik a világ szerencsésebb részéhez tartozunk és minden alapvető szükségletünk megvan, gondolnunk kell a világ legkiszolgáltatottabb gyermekeire is. Az Ajándékkártya megvásárlásával most az életben maradáshoz elengedhetetlen terápiás élelmiszert ajándékozhatsz a rászoruló gyermekeknek – és a segítségnyújtás örömét az ünnepeltnek.

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: UNICEF adomány
  • Elfogadóhelyek:

    A kártya megvásárlásának a teljes összegével az UNICEF Magyarországot támogatja. 

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!