Menü

Az ajándékkártya piacból az Önök cége is csak profitálhat!

2005 óta kínálunk innovatív ajándék megoldásokat Magyarországon és a Feldobox élményajándékokkal piacvezetők vagyunk ezen a területen. 2016-ban indítottuk el AJI márkánkat, mely az ajándékkártyák területén kínál új megoldást. A feltölthető ajándékkártya a legközkedveltebb ajándékká vált számos országban az elmúlt években (erről több piackutatást találhat itt).

Cégünk a legnagyobb ajándékkártya választékot nyújtja itthon. Tapasztalatunknak és szolid technikai hátterünknek köszönhetően már az első félév alatt nagy sikereket értünk el, rengeteg üzlet és ismert márka csatlakozott partnerhálózatunkhoz, és ügyfeleink már több ezer ajándékkártyát vettek.

Az Ön cége is könnyedén profitálhat ebből a dinamikus piaci szegmensből, mi pedig teljes körű megoldást nyújtunk ehhez, akár beruházási költségek nélkül!

Ha terméket, vagy szolgáltatást kínál az egyéni vásárlók számára, biztosan tudunk segíteni vállalkozása fejlesztésében:


Ha még nincs saját céges ajándékkártyájuk/utalványuk

                              

Termékeiket, illetve szolgáltatásaikat  kedvelő vásárlóik valószínűleg ajándékba is szívesen adnák barátaiknak, családtagjaiknak vagy kollégájuknak. Erre a legjobb megoldás a saját márkával ellátott ajándékkártya, aminek az üzletben való kihelyezése hatékony marketing eszköz és extra bevételt eredményez.

Amit mi kínálunk: Vállaljuk a saját kártyája teljes körű bevezetését, tervezését, mindezt költségmentesen, kivéve a plasztikkártyák nyomtatása, ami azonban olcsó.  Minden mást szolgáltathatunk ingyen: tanácsadást, nyilvántartó rendszert, reklámot…

Az Ön saját csatornáin történő kártya eladáson kívül mi is segíthetünk az értékesítésben webshopunkon, valamint budapesti boltunkban és országos viszonteladói hálózatunkon keresztül. Megnöveljük cége ismertségét és belépést biztosítunk egy másik, dinamikus piacra, anélkül hogy marketingre kellene költenie.


Ha papíralapú ajándékutalványuk van

Cseréljék le sokkal modernebb és praktikusabb eszközre!

  • 1. Könnyebb kihelyezni, mutatósabb, magasabb reklámértéket biztosít.
  • 2. Nincs szükség biztonságos tárolásra, hiszen nincs értéke, amíg nincs feltöltve.
  • 3. Egyszerűbb elszámoló és nyilvántartó rendszer.
  • 4. Mások értékesítési csatornáin, közvetítőkön keresztül is értékesítheti.

Mi biztosítjuk hozzá a tudást és a technikai hátteret!


Ha van már saját feltölthető ajándékkártyájuk

Nagyszerű! Ebben az esetben disztribútorként segítünk a kártyák értékesítésében, a webshopunkon (www.ajikartyak.hu), valamint budapesti boltunkban és országos viszonteladói hálózatunkon keresztül. Így több ember ismerheti meg márkájukat és ajándékkártyájukat.

Már számos közismert márka bízott meg bennünket ajándékkártyája viszonteladásával. Az alábbi referenciákon kívül még többet talál webshopunkban.

Legyen AJI kártya elfogadóhely és/ vagy viszonteladó!

AJI partnereként vállalkozása extra forgalomhoz juthat befektetés nélkül! Erős marketing kampánnyal támogatjuk mind az AJI kártyákat, mind partnereinket, és sok ajándékkártyát adunk el weboldalunkon, üzletünkben és országos viszonteladói hálózatunkon keresztül is.

Folyamatosan bővülő elfogadóhely listánkat megtekintheti itt

Legyen a partnerünk és akkor Önöknél is elkölthetik ügyfeleink az ajándékkártyájukra feltöltött összeget!


Ismerje meg referenciáinkat a www.fdb-incentive.hu B2B oldalunkon!


 

Biztonságos
fizetés

Feladás 24
órán belül

Országos partnerhálózat

Egyszerű és praktikus

Segítőkész ügyfélszolgálat