Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Legyen saját céges ajándékkártyája

Szeretne új értékesítési csatornákat nyitni egy modern és innovatív ajándékkártyás rendszerrel?

Ha cégének még nincs ajándékutalványa, vagy van, de szeretné lecserélni egy korszerűbb és hatékonyabb megoldásra, akkor mi segítünk kialakítani egy új ajándékkártyás rendszert, mellyel betörhet egy még kiaknázatlan és hatalmas célcsoportot felölelő értékesítési területre, az ajándék piacra. Önnek csak meg kell álmodnia, hogy milyen kártyát szeretne, és mi segítünk megvalósítani egészen a grafikai tervezéstől a gyártáson át az értékesítésig.

                 

Amit mi vállalunk

  • Ajándékkártyák és igény szerint a tokok grafikai tervezése és kivitelezése

Profi grafikus csapatunk valóra váltja elképzeléseit és az Ön igényei szerint alakítja ki a kártyák és tokok megjelenését, design-ját.

  • Ajándékkártya kezelő, elszámoló és nyilvántartó rendszer integrációja

Saját fejlesztésű rendszerünkben létrehozzuk az Ön ajándékkártyáinak emelt szintű biztonsággal ellátott nyilvántartó és elszámoló rendszerét, mely felhasználóbarát, átlátható és könnyen kezelhető. Kérésére a rendszer kezeléséről bemutató videót küldünk.

  • Gyártás

A plasztikkártyák gyártását nagyon versenyképes áron tudjuk vállalni köszönhetően a saját illetve a partnereink részére rendelt, hatalmas éves kártya mennyiségnek.

  • Értékesítés

A piaci bevezetést biztosítjuk a már meglevő értékesítési csatornáinkon keresztül, mellyel saját ajándékkártyája gyorsan és biztosan eljut egy igen széles célcsoporthoz.

 

Többet szeretne tudni szolgáltatásainkról és érdeklik a piackutatási eredmények ebben a témában? Ide kattintva még több információhoz juthat.

Amennyiben érdekli a saját kártyás rendszer, akkor cégére szabott ajánlatért keressen bennünket bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.