Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Mik az AJI ajándékkártyák?

Ajándékötletet keres? Oldja meg AJI ajándákkártyával okosan az ajándékvásárlást!

Az AJI Alkalmi kártya számos üzletben beváltható olyan feltölthető ajándékkártya, mellyel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól az esküvőkig. Ezzel a kreatív és elegáns megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhat, így a meglepett maga dönthet, és olyan ajándékot vehet, ami valóban tetszik neki.

Ajándékkártyáink igényes, akár játékos kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja 20 féle AJI Alkalmi ajándékkártyánk közül, biztosan még különlegesebbé varázsolja az ajándékozás pillanatát.

Hogyan működik?

Aki adja

  • Könnyen beszerezheti kártyáinkat Interneten, és országszerte számos üzletben.
  • Választhat sok színes dizájn és tematika között, mindenféle alkalomra.
  • Egyszerűen és szabadon feltöltheti 5 000-250 000 Ft közötti pénzösszeggel.

A megajándékozott

  • Maga választhat számos partnerüzlet és szolgáltatás közül.
  • 1 évig felhasználhatja a kártyára feltöltött összeget.
  • Egy vagy több részletben, akár több üzletben is beválthatja. 

Az AJI Alkalmi kártyák elfogadóhelyeinek teljes listáját itt megtekintheti.

Webáruházunkban továbbá megtalálhatók ismert márkák és üzletek által kibocsátott saját, feltölthető ajándékkártyák. Ezek ugyanúgy működnek, mint az AJI Alkalmi kártyák, annyi különbséggel, hogy kizárólag az adott márka üzleteiben válthatók be.