Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Feladás 24 órán belül

Rendelését a lehető leghamarabb elkészítjük és feladjuk.Az AJI Alkalmi kártyáinkat készleten tartjuk és se a beszerzésre se a gyártásra nem kell várni, így azokat szinte azonnal postázni tudjuk.

rendes szállítás: a Magyar Postán keresztül biztonsági csomagolásban 1000 Ft-ért szállítunk Magyarország területén, a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül (banki átutalásnál a fizetéstől számítva).

expressz szállítás: felár ellenében lehetőség van futárszolgálattal expressz szállítás (az ország egész területén a 24 órán belül, illetve Budapesten 2-3 órán belül) kérésére is, ha hétköznap legkésőbb 14:00 óráig rendel és telefonon jelzi.

azonalli szállítás: amennyiben azonnal szeretne ajándékozni, vagy ha a megajándékozott messze lakik Öntől, akkor elektronikus úton küldhet virtuális e-kártyát.