Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

UNICEF - Víz Jótékonysági ajándékkártya

UNICEF - Víz Jótékonysági ajándékkártya

UNICEF - Víz Jótékonysági

UNICEF - Víz Jótékonysági

Ajándékozz jóérzést az ünnepeltnek! Az UNICEF Magyarország Jótékonysági Ajándékkártyáival az életmentő segítségnyújtás jóérzését adhatod ajándékba. Nekünk, akik a világ szerencsésebb részéhez tartozunk és minden alapvető szükségletünk megvan, gondolnunk kell a világ legkiszolgáltatottabb gyermekeire is. Az Ajándékkártya megvásárlásával most tiszta ivóvizet és egészséget ajándékozhatsz a rászoruló gyermekeknek – és a segítségnyújtás örömét az ünnepeltnek.

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: UNICEF adomány
  • Elfogadóhelyek:

    A kártya megvásárlásának a teljes összeggel az UNICEF Magyarországot támogatja. 

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!