Menü

cukrászati kellékek webáruháza

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Tortastúdió ajándékkártya

Tortastúdió ajándékkártya

Tortastúdió

Tortastúdió

A Tortastúdió.hu webáruház egyaránt kielégíti a hobbi és hivatásos cukrászok igényeit speciális, hiánypótló termékpalettával. Minőségi eszközeik és kiegészítőik kínálata folyamatosan bővül és a megajándékozott egyedi igényekkel is fordulhat hozzájuk.

Termékeiket különböző tematikában kínálják, annak érdekében hogy a megajándékozott minden alkalomhoz megtalálja a megfelelő finomságokat. Ilyenek pl. a húsvéti, halloweeni, karácsonyi, születésnapi, anyáknapi, valentin-napi és egyéb alkalmi kiegészítők.

Kiemelt termékkategóriáik: dekorációs eszközök, ételfestétek, sütőeszközök és formák, cukrászati alapanyagok, csomagolóanyagok, konyhai kiegészítők stb.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: Egy, vagy több alkalommal
  • Elfogadóhelyek:

    Webshop: www.tortastudio.hu

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a Tortastúdió webáruházában válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!