Menü

Dísznövény és növénytartó áruház

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Plantart ajándékkártya

Plantart ajándékkártya

Plantart

Plantart

A beltéri dísznövények segítségével harmonikus, élettel teli környezetet teremthetünk otthonunkban vagy munkahelyünkön. Egy jól elhelyezett kaspó egy dekoratív növénnyel nem csak a helyiséget dobja fel, hanem pozitív hatást gyakorol a mindennapjainkra is.

A Plantart dísznövény és növénytartó áruház egyedülálló az országban, 3.000 m2-en kínálnak szobanövényeket, design kaspókat és kerti növényeket. Munkatársaik segítenek a választásban, nem csak kertészeti, hanem lakberendezési szempontból is. Választékuknak köszönhetően csak a fantázia szabhat határt az elképzelésednek.

A megajándékozott több száz prémium növény és kaspó közül válogathat, lenyűgöző környezetben!  További információk: https://www.plantart.hu/

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: Egy, vagy több alkalommal
  • Elfogadóhelyek:

    2045 Törökbálint, Torbágy u. 14/A - Plantart

Válassza ki az összeget:
Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a Plantart üzletében válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!