<
Menü

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Bátor Tábor Alapítvány - GO! program ajándékkártya

Bátor Tábor Alapítvány - GO! program ajándékkártya

Bátor Tábor Alapítvány - GO! program

A Bátor Tábornál súlyosan, krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket a gyógyuláshoz. Élményterápiás táborainkban, kórházi, iskolai és online programjainkon a résztvevők biztonságos közegben szereznek új élményeket, kitágítják saját határaikat és erőt gyűjtenek a betegség elleni küzdelemhez. Az adományoknak köszönhetően 2022-ben is megmutathatják ingyenes programjaik résztvevőinek, hogy a felhők felett mindig süt a nap!

Weblap: http://batortabor.org

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: Nem (adomány)
  • Elfogadóhelyek:

    Az ajándékkártya megvásárlásának teljes összegével a Bátor Tábor Alapítvány - GO! programját támogatja. Cégünk utalja át az összeget az alapítvány részére.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!