Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Bátor Tábor Alapítvány - GO! program ajándékkártya

Bátor Tábor Alapítvány - GO! program ajándékkártya

Bátor Tábor Alapítvány - GO! program

A Bátor Táborban súlyos és krónikusan beteg gyermekeknek és családjaiknak adnak erőt és bátorságot a gyógyuláshoz, még a járvány alatt is. Tábori és GO! kórházi programjaikat átköltöztették a virtuális térbe, Digitális Bátor Tábort építettek, online iskolai programot indítottak. Az adományoknak köszönhetően 2021-ben is megmutathatják ingyenes programjaik résztvevőinek, hogy a felhők felett mindig süt a nap!

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: Nem (adomány)
  • Elfogadóhelyek:

    Az ajándékkártya megvásárlásának teljes összegével a Bátor Tábor Alapítvány - GO! programját támogatja. Cégünk utalja át az összeget az alapítvány részére.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!