<
Menü

Papír-írószer szaküzlet

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Pirex ajándékkártya

Pirex ajándékkártya

Pirex

Pirex

A Pirex Papír ajándékkártya egy igazán univerzális ajándék. Levásárolható bármelyik Pirex Papír üzletben, melyekben több, mint 100 világmárka termékeiből válogathat kedvére a megajándékozott.

A Pirex Papír kínálatában található termékek többek között: irodaszerek, iskolaszerek, írószerek, képeslapok, díszcsomagolás, party termékek, hobby kreatív kellékek, naptárak és fotó kiegészítők.

Az ajándékkártyán lévő összeg az utolsó feltöltéstől számított 24 hónapon belül akár több részletben is felhasználható. A kártyát felhasználás előtt ajánlott regisztrálni az oldalukon: www.pirex.ugyfelkartya.hu. Így elérhetővé válnak a kártya nyújtotta további szolgáltatások és kedvezmények. A kártya a feltöltött összeg levásárlása után pontgyűjtő kártyaként tovább használható.

  • Érvényesség: Az ajándékkártyán lévő összeg az utolsó feltöltéstől számított 24 hónapon belül akár több részletben is felhasználható.
  • Beváltható: Egy, vagy több alkalommal.
  • Elfogadóhelyek:

    https://www.pirex.hu/uzleteink

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a Pirex Papír üzleteiben válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!