Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

KLP Lovasfelszerelés ajándékkártya

KLP Lovasfelszerelés ajándékkártya

KLP Lovasfelszerelés

KLP Lovasfelszerelés

A KLP Lovasfelszerelés egy minőségi, exkluzív és elkötelezett szakbolt. Az olaszországi Tattini lovasfelszerelései mellett, magyar gyártók termékeit kínálja rendkívül széles választékban. A legfrissebb áruválaszték áll a vevők rendelkezésére,  rendszeresen beérkező szállítmányaiknak köszönhetően a választék folyamatosan frissül. Az 1988 óta működő vállalkozás garancia lesz a lovassport mellett való elköteleződésre.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: A KLP Lovasfelszerelés szakáruházban és webshopjában
  • Elfogadóhelyek:

    Az üzletek térképes nézetéért kattintson.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a KLP Lovasfelszerelés szakáruházban és webshopjában válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!