<
Menü

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés ajándékkártya

Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés ajándékkártya

Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés

Az adományozó a Hősök Tere támogatásával hozzájárul, hogy a szervezet minél több pedagógushoz, diákhoz jusson el. Ingyenes tréningeket, workshopokat, illetve a Holnap Hősei társasjátékkal érzékenyítő órákat tartson osztályközösségekben. A Hősök Tere missziója, hogy az emberek merjenek kiállni és tenni másokért. Ehhez adják a tudást programjaik során, melyeket minél több fiatalhoz, pedagógushoz, és szülőhöz szeretnének eljuttatni, hogy egy nyitottabb és elfogadóbb társadalomban éljünk.

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: Nem (adomány)
  • Elfogadóhelyek:

    Az ajándékkártya megvásárlásának teljes összegével a Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés kampányát támogatja. Cégünk utalja át az összeget a kezdeményezés részére.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!