Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés ajándékkártya

Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés ajándékkártya

Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés

Az adományozó a Hősök Tere támogatásával hozzájárul, hogy a szervezet minél több pedagógushoz, diákhoz jusson el. Ingyenes tréningeket, workshopokat, illetve a Holnap Hősei társasjátékkal érzékenyítő órákat tartson osztályközösségekben. A Hősök Tere missziója, hogy az emberek merjenek kiállni és tenni másokért. Ehhez adják a tudást programjaik során, melyeket minél több fiatalhoz, pedagógushoz, és szülőhöz szeretnének eljuttatni, hogy egy nyitottabb és elfogadóbb társadalomban éljünk.

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: Nem (adomány)
  • Elfogadóhelyek:

    Az ajándékkártya megvásárlásának teljes összegével a Hősök Tere Kezdeményezés - Pedagógus és diák képzés kampányát támogatja. Cégünk utalja át az összeget a kezdeményezés részére.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!