Menü

magánegészségügyi központ

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

happySPINE ajándékkártya

happySPINE ajándékkártya

happySPINE

happySPINE

A 21. század a kényelem évszázada. A mozgásszegény, illetve ülő életmód következményeként rengeteg mozgásszervi problémával szembesülhetünk. Rendkívül sok kellemetlen, olykor szinte elviselhetetlen panaszt, fájdalmat okoznak az izomzat gyengeségéből fakadó problémák. Konzervatív kezelés esetén a páciensek csak hosszú távon érzékelhetik a tüneteket csökkenését vagy megszűnését. A happySPINE rövid idő alatt, kockázatmentes javulást és a fájdalmak megszűnését kínálja.

A GERINCDEKOMPRESSZIÓ célja a gerinc idegi struktúráinak és lágy szövetének tehermentesítése és felszabadítása olyan fájdalomcsökkentő pozíciókban, melyek finomhangolására a páciens állapotának megfelelően számtalan kombinációban van lehetőség. Ezen kívül gyógytornával és egyéb tanácsokkal, gyakorlatokkal is segíthetik a megajándékozottat.

Az egészség a legszebb a ajándék.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: Egy, vagy több alkalommal
  • Elfogadóhelyek:

    1041 Budapest, Deák Ferenc u. 73

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a happySPINE Geirncdekompresszió szolgáltatásaira válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!