Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Feldobox ajándékkártya

Feldobox ajándékkártya

Feldobox

Feldobox

Élményajándék, amivel biztos az örömszerzés! A Feldobox 20 féle élménycsomagja több mint 1500 izgalmas programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területén. A megajándékozott maga választhat bármely kategóriában. Tökéletes ajándékötlet!

Az ajándékkártya már online is beváltható a www.feldobox.hu weboldalon.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 12 hónapig
  • Beváltható: Bármelyik Feldobox élménycsomagra
  • Elfogadóhelyek:

    1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz. 1.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a Feldobox márkaboltban válthatja be (1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz.1.), valamint online is lehet a www.feldobox.hu weboldalon.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!