Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány  ajándékkártya

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány ajándékkártya

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Mindenki átérezte már azt, amikor teljesül egy kívánsága? A Csodalámpa Alapítványnál több, mint 4200 életveszélyesen beteg gyermeknek teljesítették már egy kívánságát. Ezzel segítve át őket a hosszan tartó betegségeken, hogy elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről. A teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá teszi. Ezáltal pedig erősíti a gyermek és családja gyógyulásba vetett hitét, valamint reményét.

Ön is részese lehet egy beteg gyermek örömének!

"Add tovább, hogy van tovább!"

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: Nem (adomány)
  • Elfogadóhelyek:

    Az ajándékkártya megvásárlásának teljes összegével a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány munkáját támogatja. Cégünk utalja át az összeget az alapítvány részére.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!