<
Menü

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány  ajándékkártya

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány ajándékkártya

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Mindenki átérezte már azt, amikor teljesül egy kívánsága? A Csodalámpa Alapítványnál több, mint 4200 életveszélyesen beteg gyermeknek teljesítették már egy kívánságát. Ezzel segítve át őket a hosszan tartó betegségeken, hogy elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről. A teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá teszi. Ezáltal pedig erősíti a gyermek és családja gyógyulásba vetett hitét, valamint reményét.

Ön is részese lehet egy beteg gyermek örömének!

"Add tovább, hogy van tovább!"

Weblap: http://www.csodalampa.hu

  • Érvényesség: Egyszeri támogatás
  • Beváltható: Nem (adomány)
  • Elfogadóhelyek:

    Az ajándékkártya megvásárlásának teljes összegével a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány munkáját támogatja. Cégünk utalja át az összeget az alapítvány részére.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:

Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!