Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Harsányi Pincészet

Kézműves borászat

Harsányi Pincészet

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A tokaji Harsányi Pincészet legfőbb irányelve a természetességre való törekvés a szőlőben és a pincében egyaránt. Jelenleg 12 hektáron művelik a szőlőt Sárospatak mellett organikus gazdálkodással. 4 dűlőjükről – a Cirókáról, a Királyhegyről, a Megyerről és a Kútpatkáról – furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt szüretelnek. Kínálatukban a száraz sárgamuskotálytól, a dűlőszelektált borokon át, a mesés 6 puttonyos aszúig mindenféle csoda megtalálható. Modern borstílust képviselnek, amely a technológiát ötvözi a tradíciók tiszteletben tartásával és a kézművességgel. Munkásságukat számos nagy hazai és nemzetközi borverseny is aranyéremmel jutalmazta. A szőlőterület magját még 1850-ben a tulajdonos, Harsányi Gábor szépapja, Rick Jakab vásárolta, aki egyébként Sárospatak első patikájának alapítója volt.

AJI kártyás fizetés online: Küldje el megrendelését email-en az info@harsanyipinceszet.hu címre. Amiben tüntesse fel a kívánt termék nevét, valamint darabszámát, az AJI kártya számát, számlázási és postázási adatokat: név, cím, telefonszám. 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 3950 Sárospatak, Kossuth Lajos út 25.
  • WEBSHOP: https://shop.harsanyipinceszet.hu/

Cím(ek) megjelenítése a térképen