Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Vivre ajándékkártya

Vivre ajándékkártya

Vivre

Vivre

Vivre a legnagyobb online áruház Közép- és Kelet-Európában a bútorok, textíliák és dekorációk területén. Több mint 1.000 márkával rendelkezik, és naponta több mint 150 ezer szerethető terméket. A Vivre.hu ajándékkártya tökéletes választás ha egy stylusos ajándékot keres.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: A Vivre.hu-n bármilyen termékre
  • Elfogadóhelyek:

    A Vivre webáruháza: www.vivre.hu

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Az ajándékkártya kizárólag webshopunkon keresztül érhető el Magyarországon és a www.vivre.hu oldalon történő vásárlás alkalmával váltható be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!