Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Trattoria al Forno ajándékkártya

Trattoria al Forno ajándékkártya

Trattoria al Forno

Trattoria al Forno

Veresegyház központjában található ez a családias étterem, mely mindennapi nyitva tartással várja Vendégeit, akik szeretik az olasz, finom ételeket! Immár nem kell Olaszországig utazni, ha azt a hangulatot akarjuk felidézni, illetve azokat az ízeket szeretnénk a szánkban érezni, amelyet egy-egy jól sikerült nyaralás során, a tengerparton élvezhettünk! Bővebb információkért látogasson el partnerünk weboldalára

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: A Trattoria al Forno étteremben (2112 Veresegyház, Fő út 67.)
  • Elfogadóhelyek:

    Az étterem térképes nézetéért kattintson.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a Trattoria al Forno étteremben válthatja be. (2112 Veresegyház, Fő út 67.)

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!