Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Piktorfesték ajándékkártya

Piktorfesték ajándékkártya

Piktorfesték

Piktorfesték

A Piktorfesték, közel 33 éves tapasztalatával, változatos és széleskörű termékkínálatának köszönhetően, a felújításhoz szükséges bármely kiegészítőt és eszközt könnyedén beszerezheti 3 budapesti és 10 vidéki üzletében egyaránt. Ha átfestené, ha átalakítaná, ha felújítaná, ha csak szimplán megszüntetné vagy valami régibe új életet lehelne, netalán szaktanácsra lenne szüksége a Piktorfestéknél számíthat a segítségre, hogy megújult otthoni környezetben érezhesse magát.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: A Piktorfesték üzletekben
  • Elfogadóhelyek:

    Az elfogadóhely térképes nézetéért kattintson.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát az Piktorfesték üzleteiben válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!