Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Kreatív Hobby ajándékkártya

Kreatív Hobby ajándékkártya

Kreatív Hobby

Kreatív Hobby

A Kreatív Hobby egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, mely elsőként vezette be Magyarországra a hobbi ipar termékeit, és ismertette meg az emberekkel az alkotás örömét. Vevőik kifogyhatatlan lelkesedésének, alkotókedvének és szeretetének köszönhetően, ma már 5 budapesti és 3 vidéki üzletben számos kézműves hobbi termékekkel és rengeteg felhasználható alapanyaggal várják az érdeklődőket, így Téged is! Csatlakozz, légy a Barátjuk, légy kreatív!

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: A Kreatív Hobby 8 üzletében és webáruházában
  • Elfogadóhelyek:

    Az üzletek térképes nézetéért kattintson.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát a Kreatív Hobby üzleteiben válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!