Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Babaszafari Bababolt

Bababolt szaküzlet

Babaszafari Bababolt

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A Babaszafari csapata hosszú évek tapasztalatával a háta mögött, egy sikeresen működő baba termékeket értékesítő üzlet. Szeretettel várják az összes látogatót, legyen szó határozott célról az érkezéskor vagy csak nézelődésről, tájékozódásról –  mindenkinek készségesen állnak rendelkezésére!

Forgalmazott termékek: babakocsi, gyerekülés, játék, etetőszék, élelmiszer, ápolási termékek, babaruha, kismama ruha és kiegészítők.

Forgalmazott márkák Lorelli, Chipolino, Baby Design, Espiro, Jané, Concord, MAM, Tommee Tippee, Nuviat, Chicco, Maxi-Cosi, Avent, Klups, Fisher Price

AJI kártyás fizetés online: Megrendelésnél a megjegyzés rovatba szükséges az AJI kártya számát és a fizetendő összeget feltüntetni. A rendelés feldolgozásakor mindenképpen felveszik veled a kapcsolatot.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1139 Budapest, Váci út 95.
  • 4025 Debrecen, Piac utca 81.
  • Webáruház: www.babaszafari.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen