Menü

RMC Clinics

Magánegészségügyi Központ

RMC Clinics

Az RMC Clinics komplex járóbeteg ellátó és egynapos sebészeti központ. 2001-ben, három szakrendeléssel indultak, ma már 1000 négyzetméteren, 60 orvosi szakterületen, több mint 100 szakorvossal várják a pácienseiket.

Kimagasló képzettségű kollégáik szinte kivétel nélkül külföldön is szert tettek klinikai gyakorlatra, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, nemzetközi és hazai szinten előadásokat tartanak és publikációkat jelentetnek meg. A legmagasabb szakmai színvonalat képviselő intézményként a legfrissebb, tudományosan bizonyított („evidence based”) nemzetközi irányelvek szerint látják el pácienseinket.

Hisznek abban, hogy a járóbeteg ellátás sokkal több, mint gyógyszerek felírása, vagy egy-egy vizsgálat elrendelése. Kiemelten fontos számukra, hogy nem csak a tünetekre, hanem a páciensre egészében figyelnek, mivel ez a komplex megközelítés eredményesebb egészségügyi ellátást biztosít.

Céluk, hogy pácienseik hosszú távú partnerei legyenek a gyógyításban és az egészségmegőrzésben egyaránt, ehhez odafigyelésre, partnerségen alapuló, bizalmi viszonyra és elegendő időre van szükség a legmagasabb színvonalú szakmai ellátás mellett. Mindezt szeretnék úgy megvalósítani, hogy hozzájuk szívesen járjanak a páciensek, mert nyugodt, közvetlen, feszültségektől mentes hangulatot teremtenek.Ezért dolgoznak minden nap.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya AJI Egészség kártya

Cím(ek):

  • 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.

Cím(ek) megjelenítése a térképen

Biztonságos
fizetés

Feladás 24
órán belül

Országos partnerhálózat

Egyszerű és praktikus

Segítőkész ügyfélszolgálat