Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Smile-Ebike

Elektromos rásegítésű kerékpárok és rollerek széles választékban

Smile-Ebike

Webshopban Aji kártyáddal is vásárolhatsz!

Itthon is egyre inkább elterjedt az elektromos kerékpárok és rollerek iránti rajongás. Amennyiben ezek a különleges termékek már neked is felkeltették figyelmedet, a Smile-Ebike csapata minőségi, hazai piacon még kevésbé ismert, népszerű európai márkákat mutat be neked. Rajtuk keresztül megismerheted többek közt a német Corratec márkát, és az osztrák My-Esel manufaktúrát, ahol a kerékpár vázának építéséhez kiváló minőségű fa alapanyagot használnak. Fedezd fel te is ezeket a környezetbarát, 21. századi közlekedési eszközöket!

AJI kártyás fizetés online: Amennyiben az AJI kártyán lévő összeget a webshopban váltanád be, tedd a kosárba a megvásárolni kívánt terméket, majd válaszd ki a kívánt szállítási módot. Fizetési módok közül az előre utalást válaszd - kivéve, ha személyesen vásárolnál. Mielőtt elküldöd a rendelést, az utolsó lépésben tudod a megjegyzés rovatban jelezni, hogy használni szeretnéd az AJI kártyádat. Küldd el a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudod rendezni, emiatt az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően lesz a számla kiállítva. Ha elektromos kerékpárt vagy rollert bérelnél, esetleg túrán vennél részt, írj emailt, megadva az AJI kártyaszámot és az összeget, a továbbiakat pedig egyeztetjük telefonon, vagy e-mailben.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1016 Budapest, Mihály utca 9.
  • Webshop: www.smile-ebike.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen