Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

VR Vidámpark és Webshop

Időutazás és kortalan szórakozás a virtuális valóságban

VR Vidámpark és Webshop

Webshopban Aji kártyáddal is vásárolhatsz.

Szállj be egy hidraulikus autószimulátorba, ugrass át egy őrjítően magas szakadék felett egy motorral, teljesítsd a Beat Saber vagy a Fruit Ninja kihívásait, kapaszkodj erősen a hullámvasúton, és annál is jobban a katapultba. Szereted a horrorfilmek hangulatát? A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat közelebb ehhez a különleges és rémisztően izgalmas világhoz. A Dark side of Anubis hyperreality egy igazi szabadulószoba hangulatot ad, amelynek egyszerre akár négyen is részesei lehettek. Küzdj meg zombikkal, válj a legendás Assassin’s Creed főhősévé, vagy csak nézz farkasszemet ellenfeleiddel különböző szituációkban, helyszíneken, változatos fegyverekkel. A Dark side of Anubisban szabadulj ki egy elátkozott piramisból barátaiddal együtt! A Dino Safari részeként pedig utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel. Vajon meg mered majd érinteni a tojásokat? Itt kiderül, az Európában is egyedülálló VR Vidámparkban.

Ezenkívül a webshopban egyedi ajándéktárgyak közül válogathatsz, megtalálható többek között legó, póló, sapka, pulóver, hátizsák, és a többit meglátod, ha ellátogatsz ide.

Aji kártyás fizetés online: webshopban történő vásárlás előtt vedd fel a kapcsolatot a VR Vidámparkkal.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1066 Budapest, Teréz körút 62.
  • Webshop: vrparkbudapest.hu/webshop

Cím(ek) megjelenítése a térképen