Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Kállai Design

Magyar designer táskák

Kállai Design

Webshopban Aji kártyáddal is vásárolhatsz!

Szeretnél különleges és egyedülálló táska büszke tulajdonosa lenni? Te sem szereted, ha az 5. ugyanolyan táska jön szembe veled az utcán? Ez biztosan nem fordulhat elő veled, ha ezek közül az igényes és egyedi táskák közül választasz, melyek nem csupán praktikusak, hanem öltöztetnek is! A Kállai Design megálmodója maga varrja a táskákat, magyar gyártóktól vásárolt, jó minőségű anyagból. Ha valami egyedire vágysz, ne hagyd ki!

Aji kártyás fizetés: Tedd a kosárba a megvásárolni kívánt terméket, majd lépj tovább. Írd be a megfelelő mezőkbe az adataidat, majd válaszd a „Tovább a szállítási módokhoz” lehetőséget. A rendelés összegzésénél kell a Megjegyzés mezőbe beírni a kártyán található számot, és a PIN-kódot. Amennyiben a termék ára meghaladja a kártyádon lévő összeget, a különbözetről kapsz egy díjbekérőt. Ne felejtsd el kifizetni a különbözetet, ha a vásárlás összege nagyobb az AJI kártyára feltöltött összegnél.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1035 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16
  • Webshop: www.kallaidesign.com

Cím(ek) megjelenítése a térképen