Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Programozz Te is mesterfokon!

Programozás könyv - kreatív programozás feladatok - emelt szintű informatika érettségihez és műszaki egyetemi viszgákhoz

Programozz Te is mesterfokon!

Webshopban Aji kártyáddal is vásárolhatsz.

A Programozz Te is mesterfokon online képzéseit iskolásoknak, tanároknak, szakmaváltóknak, egyszóval mindenkinek ajánljuk, akik szeretnének megtanulni egy strukturált vagy objektumorientált programnyelvet. Különböző online tanfolyamok várnak, hogy saját tempódban, rugalmas időbeosztással sajátíthasd el a tudásanyagokat.

Az alapoktól egészen a haladó szintig színes és kreatív programozás feladatokon keresztül sajátíthatod el a programozást. A "Programozz Te is mesterfokon!" munkafüzet megvásárlásával nemcsak egy hasznos feladatgyűjteményt kapsz, egy tapasztalt online tanárt is, aki segít neked, ha elakadsz.

  • 16 fejezet
  • 330 gyakorló feladat
  • 160 elméleti kérdés
  • 100 feleletválasztós teszt
  • 16 keresztrejtvény

Javasolt programnyelvek: C, Pascal, Phyon, C#, Java, C++.

Aji kártyás fizetés online: vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni szeretnéd az AJI kártyádat. Amit tenni kell, hogy leírod a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termékek vagy szolgáltatások ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudod rendezni. Ennek megfelelően fogják majd kiállítani a számlát.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

Cím(ek) megjelenítése a térképen