Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

MagicHerb

Natúrkozmetikumok webshopja

MagicHerb

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A kézművesség egyre inkább fénykorát éli itthon és ez nem csupán a kézművesek, de a vásárlók érdeme is, akik egyre inkább keresik és igénylik a minőségi, egyedi termékeket. A 2016 óta piacon lévő kézműves manufaktúra saját receptúra alapján készíti a kiváló minőségű natúrkozmetikumokat és kecsketejes gyógynövényszappanokat. A termékek kis szériában, Ecocert által minősített kiváló minőségű natúr és bio alapanyagokból kézzel készülnek. Nem tartalmaznak káros töltelékanyagot, kőolajszármazékot, fölösleges tartósítószereket, sőt pálmaolajat sem. Csecsemőktől a nagyszülőkig mindenkinek tudnak a bőrtípusának megfelelő terméket biztosítani.

AJI Kártyás fizetés: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánod az AJI kártyát. Amit tenned kell, hogy beírod a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak kártyával történik a választott termék ellenértékének kifizetése, jelezd szintén a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánod rendezni. 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Webshop: www.magicherb.eu

Cím(ek) megjelenítése a térképen