Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Ajándékillat.hu

Natúr kozmetikum, illatosító, illatgyertya webáruház

Ajándékillat.hu

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Ajándékunkkal örömet szeretnénk szerezni és azt sugallni szeretteinknek, barátainknak, hogy fontosak számunkra. Ebben a döntésben nyújt segítséget az Ajandekillat.hu. 

Ezek az ajándékok nemcsak hölgyeknek szólnak, a fanyarabb Ébenfa illat, vagy akár egy citrusos Verbéna is tökéletes ajándék lehet férfiak számára. Minden ember személyiségéhez illik egy illat, minden otthonban jut még hely egy új dekorelemnek, így igazán személyes ajándék válhat egy illatgyertyából vagy lakásillatosítóból. Manapság már a lakberendezők is előszeretettel nyúlnak ezekhez a tárgyakhoz, ezek a kis kiegészítők teszik fel sokszor az I-re a pontot. 

Az ajandekillat.hu webshopjában vásárolt kézműves termékek minőségében nem fogsz csalódni!

AJI Kártyás fizetés: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánod az AJI kártyát. Amit tenned kell, hogy leírod a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánod rendezni. Amennyiben segítségre van szüksége hívja a 06-30/438-9505 telefonszámot.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 32.
  • Webshop: www.ajandekillat.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen