Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Játék&Tudás

Kvíz-, tudományos-, szabadulószobás- és logikai játékok webáruháza

Játék&Tudás

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A webáruház, ahol kvízjátékok és társasjátékok, tudományos-, szabadulószobás- és logikai játékok széles választékával találkozhatsz. Egyedülálló módon, a weboldalon és a Facebook oldalon túl, a termékeken rengeteg kvízkérdést és más fejtörőket jelenítenek meg. Tudtad-e, hogy az agyunk szinte csak víz? Mondhatnám, csak kvíz... Érdekes, változatos történetek, anekdoták, képrejtvények, filmes videók és a hozzájuk kapcsolódó kérdések. Itt megmutathatod ország-világnak vagy csak csendben megállapíthatod magadban, hogy mennyi mindent tudsz. Ha meg nem, hát legalább játszva tanulsz. Okos játék, okos döntés.

AJI Kártyás fizetés: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánod az AJI kártyát. Amit tenned kell, hogy leírod a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánod rendezni. Amennyiben segítségre van szüksége hívja a 06-30/438-9505 telefonszámot.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 32.
  • Webshop: www.jatektudas.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen