Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Csupakaland – Családi élménypark

Játszóház, Nerf pályák, Szabadulószobák, 3D Filmvetítés, Rendezvényterem

Csupakaland – Családi élménypark

A Csupakaland családi programnak és csapatépítéhez is kiváló választás, hiszen több egy szokványos játszóháznál. Szivacskilövő csatatérrel, szülinapi rendezvénytermekkel, Jusski! szabadulószobákkal és 3D filmvetítéssel várnak minden igazi kalandort.

Mi is az a Nerf? Képzeld el, ahogy játék közben a gyerekek egy olyan világba csöppennek, ahol ők a hősök, a világ megmentői. Miközben belemerülnek a játékba észre sem veszik, hogy fejlődik a mozgáskoordinációjuk, kommunikációjuk. Megtapasztalják, mi a csapatjáték. A szivacstölténynek hála, nem okoznak egymásnak fájdalmat és sérülést. A fiatalos és rugalmas kiszolgálás, a kedves és segítőkész személyzet pedig gondoskodik arról, hogy neked csak a kávédra kelljen figyelned, amit végre kényelmesen ellazulva kortyolgathatsz. Amennyiben egy elmélkedősebb, ám mégis kalandos programra vágytok, mindenképpen látogassátok meg szabadulószobánkat és szabaduljatok ki! CsupaKaland az élet!

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Csupakaland Savoya Park - 1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
  • Csupakaland Auchan Fót - 2151 Fót, Fehérkő u. 1.

Cím(ek) megjelenítése a térképen