Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Carpathian Escapes

Fedezd fel Székelyföldet és a Keleti-Kárpátokat!

Carpathian Escapes


Fedezd fel Székelyföld és a Keleti-Kárpátok titokzatos világát. A kiterjedt erdőségek, a természet közelsége és az élő hagyományok tökéletes helyszínt biztosítanak az élménydús kalandok átéléséhez. Az iroda célja megismertetni a világgal Európa talán legérdekesebb, leggazdagabb élővilágával rendelkező, ám mégis ismeretlen szegletét.
Napos programjaik között, mint offroad, vadlesek és vadfotózások, bicikli- és gyalogtúrák, lovas és sítalpas programok, mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A túrák során bejárt tájak, a csend és nyugalom, a helyi emberek egyszerű kedvessége és az élő hagyományok egy régen elfeledett világba röpítenek. Távol a zsúfolt nagyvárosoktól és a modern élet rohanásától megtapasztalhatod a természet végtelen nyugalmát.
Ők gondoskodnak Rólad az érkezéstől egészen a távozás pillanatáig. A repülőjáratok és egyéb Erdéllyel kapcsolatos látnivalók, információk felől kérdezd őket bátran. Személyre szabható, egyéni és csoportos programjaikkal emlékezetessé teszik erdélyi kirándulásodat!
 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 530130 Csíkszereda, Kossuth Lajos utca 19

Cím(ek) megjelenítése a térképen