Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Hedon Bazilika Taproom - Kézműves sörbár

Magyar kézműves sörbár

Hedon Bazilika Taproom - Kézműves sörbár

Látogass el a Hedon sörözőbe és kóstold meg saját készítésű, egyedi söreiket. 30 kisüzemi sörből válogathatsz, de hogyha nem vagy sörös, akkor is biztosan találsz kedvedre való italt és ételt. Egy söröző, ahol a társaságé a központi főszerep, így kiváló helyszín baráti beszélgetésekhez.

Érdekel, hogy készülnek a söreik? Előzetes egyeztetés után főzdelátogatásra is van lehetőséged, ahol a sörfőzőmester beavat a sörfőzés rejtelmeibe. Balatonvilágoson a sörfözdéhez egy fantasztikus közösségi teret is létrehoztak, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Balatonra és minden korosztály jól érezheti magát.

A hedonizmust sokan félreértik. Ez a fajta hedonizmusun nem elsősorban az egyénről szól, sokkal inkább az egyéniségek közösségéről. Azokról a sörrajongókról, akik együtt érzik igazán jól magukat, és igyekeznek minden pillanatot a maga teljességében megélni. Balatonvilágoson a maguk hedonista módján ugyanezt teszik: minőségi kisüzemi söröket főznek. Őket ez teszi boldoggá. Remélik, nektek is örömet szereznek vele. 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1051 Budapest, Sas u. 25.

Cím(ek) megjelenítése a térképen