Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Bottega del Vino borbár, borszaküzlet és kávézó

Budapesti borbár, borszaküzlet és kávézó

Bottega del Vino borbár, borszaküzlet és kávézó

A Bottega del Vino elhozott egy falat Olaszországot Budapestre. Céljuk, hogy bemutassák az olasz konyha sokszínűségét, ezért kevésbé ismert, tradicionális olasz ételeket szolgálnak fel. Különböző piadinákat, roséval sült bazsalikomos sertés szüzet, prosciutto cotto tálat és a hagyományos tésztákat is megtalálhatod náluk.

Nagyon büszkék egyedi borválasztékukra, hiszen a termelőktől szerezik és szállítják be Magyarországra, így csak náluk kaphatók. Kiemelt italaik közé tartozik még a Vinitaly nevű, világhírű borverseny nyertes prossecoja, a Nebbia, valamint a grappa világbajnokság háromszoros győztese, a Le Dic’Otto Lune. A borokat, gappákat nem csak a helyszínen élvezheted, hanem magadnak vagy ajándékba is vásárolhatsz belőlük a borbárban.

Az olasz életérzés nem lehet teljes a megfelelő kávé nélkül. A Caffé Perté a mai napig is a több évtizedes múlttal rendelkező, olasz családi recept alapján készül. Budaörsi pörkölőüzemben rendszeresen pörkölik a számtalan országból érkező kávébabot, hogy a vásárlók mindig friss, zamatos kávét kapjanak.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1011 Budapest, Fő utca 14-18.

Cím(ek) megjelenítése a térképen