Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Adidas

Világhírű sport- és ruházati márka

Adidas

Webshopban Aji kártyáddal is vásárolhatsz!

A vállalkozást az I. világháború után a két Dassler fivér, Adolf és Rudolf alapította, 1920-ban kezdtek el sportcipőket készíteni. Az alapötlet az volt, hogy minden egyes sportágnak más és más jellegű cipőre van szüksége. A kezdeti próbálkozások után a két testvér megalapította „Gebrüder Dassler” (Dassler-testvérek) néven a családi vállalkozást. Adolf folyamatosan jelen volt a sporteseményeken és szoros kapcsolatban állt a sportolókkal is, hogy minél jobban megismerhesse az igényeiket.

A három csíkot még az alapításkor találta ki Adolf Dassler, ez jelent meg ismertetőjegyként a cipőkön, majd később a ruházaton is. A '60-as években megjelent a termékpalettán a szabadidős ruházat is, ezért új, kiegészítő szimbólumként, több mint 100 javaslatból, a három levelet választották ki, amely 1972-től jelenik meg a termékeken, majd később a cég logójában is. Ma az Originals kollekció egyik védjegye.

Forgalmazott termékek: cipő, szandál, papucs, bakkancs, felsőruházat, alsóruházat, mellény, melegítő, fürdőruha, szoknya, kiegészítő, labda, illatszer

AJI kártyás fizetés webáruházban: Rendelésedet a megszokott módon add le regisztrációval, vagy anélkül, és a fizetés lépésnél válaszd az AJI kártyás fizetési módot. Amit tenned kell, hogy a megrendelés megjegyzés részébe leírod a kártyaszámot és a csomag összekészítése során a tranzakció érvényesítésre kerül. Az online Aji kártyás fizetés feltétele, hogy a rendelt termék(ek) összegét a kártya fedezze. Osztott fizetésre üzletekben van lehetőség, személyesen.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya, Adidas kártya

Cím(ek):

  • 2 üzlet Budapesten + WEBSHOP
  • Adidas Pólus Center: 1152 Budapest Szentmihályi út 131.
  • Adidas Aréna Mall: 1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Cím(ek) megjelenítése a térképen