Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Mercato Delicatessen

Belvárosi, exkluzív delikátesz

Mercato Delicatessen

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Olaszország színe-java, a legjobb falatok és legjobb kísérők töltik meg a Mercato Delicatessen üzletét. A gondos válogatásnak köszönhetően pedig igazi prémium finomságokkal, exkluzív és különleges külföldi termékekkel teli polcok várják a vásárlókat. Az alapanyagokon és kóstoló falatokon kívül széles borválasztékkal dicsekvő üzlet a termékek által pedig az olasz és önmagában a déli életérzést is garantáltan magával hozza. 

Forgalmazott termékek: antipasti, olívaolaj, balzsamecet, sós aprósütemény, fűszerek, szószok, kávék, olívabogyók, tészták, panettone, grappa, prosecco, pezsgők, borok

Forgalmazott márkák: Casa Rinaldi, Bermé, De Cecco, Lazzaroni, Forno Buono, Meran, Cantine de Tufo, Château Haut Branda, Bodegas Muriel

AJI kártyás fizetés személyes átvét esetén: Webáruházon keresztül leadott rendelésednél válaszd a személyes átvételt és fizess az üzletben az AJI kártyáddal.

AJI kártyás fizetés Online: Vásárláskor a "Megjegyzés" rovatba írd a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak AJI ajándékkártyával történik a vásárlás ellenértékének kifizetése, szintén jelezd a "Megjegyzés" rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánod rendezni.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1051 Budapest, Nádor utca 20.
  • Webshop: www.mercatobudapest.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen