Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Sas és Kos - a társasjátékos

Társasjátékbolt és webáruház

Sas és Kos - a társasjátékos

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Szeretsz játszani? Érdekelnek a különleges társasjátékok? Akkor jó helyen jársz, hiszen a SAS és KOS üzletében és webshopjában a lehető legjobb és legfrissebb társasjátéktrendekkel találkozhatsz, ráadásul az elhivatott társasjáték közösségnek köszönhetően valódi minőséget és segítséget kapsz, a legmegfelelőbb játék kiválasztásához. Tévedés, hogy a társasjáték kizárólag gyerekeknek szól, merülj el a választékban és szinte garantált, hogy törzsvásárló leszel!

Forgalmazott termékek: fejlesztő, logikai, családi, ügyességi, stratégiai társasjátékok, kártyajátékok, társasjáték kiegészítők, modellező eszközök

Forgalmazott márkák: Asmodee, Djeco, Piatnik, Reflexshop, Gém Klub, Gen24 Hasbro, Plan B Games, daVinci games

AJI kártyás fizetés online: A fizetési módnál az Utánvét fizetési opciót kell választani. A rendelés elküldését követően felveszik Veled a kapcsolatot. A kártyaszám és fizetendő összeg egyeztetését követően a különbözetet szükséges csak utalni/utánvéttel fizetni.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 9022 Győr, Szent István út 41.
  • Webshop: www.saseskos.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen