Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Énajándékom

Praktikus és környezetbarát ajándékok

Énajándékom

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Az én ajándékom a Te ajándékod is! Szülinapra, ünnepre, családnak, barátnak vagy kollégának? Az Énajándékom webáruházában mindent megtalálsz, legyen szó design tárgyakról, játékokról, otthoni kiegészítőkről, sportszettről, ökomeglepetésekről vagy épp üzleti ajándékokról. Könnyű a választás, mert praktikus, környezetbarát és trendi!

Forgalmazott termékek: fülhallgató, hangszóró, világítás, óra, táska és hátizsák, termosz, párologtató, konyhai kiegészítők, sportkiegészítők, puzzle, plüss- és fajátékok

AJI kártyás fizetés: Küldd el megrendelésed email-ben az ugyfelszolgalat@enajandekom.hu címre. Amiben tüntesd fel a kívánt termék nevét, ha választható a szín, akkor a színét, valamint darabszámát, az AJI kártya számát, továbbá a számlázási és postázási adatokat: név, cím, telefonszám. 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Webshop: www.enajandekom.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen