Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Home&Style Lakberendezési webáruház

Stílus, amit otthonod is megérdemel!

Home&Style Lakberendezési webáruház

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Bizony nem könnyű feladat egy új helyiség kialakítása, üres terek stílusának megtervezése teljesen az alapoktól kezdve, de talán ugyanannyira nehéz egy régóta megélt közeg átalakítása, ahol első alkalommal nem tudjuk biztosan min is változtassunk. A Home&Style webáruház nemcsak abban jár élen, hogy minden egy helyen, könnyen elérhető formában található meg a falidekorációtól kezdve a tökéletes díszpárnáig, hanem ízlésesen kialakított kollekcióik közül már csak választani kell, hogy otthonunk az angol vidéki hangulatot, a tenger melletti életérzést vagy a modernebb enteriőrt jelenítse-e meg.

AJI Kártyás fizetés: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni szeretnéd az AJI kártyádat. Amit tenni kell, hogy leírod a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudod rendezni, emiatt kérünk az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogják majd a számlát kiállítani.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Webshop: www.homeandstyle.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen