Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Darkest Desire

Kézműves étcsokoládé különlegességek

Darkest Desire

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A speciality kávék, a színvonalas teák, a különlegesebbnél különlegesebb gourmet finomságok mellett a kézműves, magas minőségű csokoládék térhódítása is kezdetét vette, melyről a Darkest Desire webáruháza méltóképp tanúskodik. Az oldalon, a csokoládék megannyi változata közt kalandozva az ember úgy érezheti, keveset tud az igazán jó csokoládéról, de a sokszínű kínálat betekintést nyújt csokoládé és csokoládé közti alapvető különbségekbe. Limitált, különleges kiadások, a világ megannyi tájáról származó egyedi ízpárosítások és a magas kakaótartalom a garancia az ínyenc ízélményre.

AJI Kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánja rendezni. Ennek megfelelően fogják a számlát kiállítani Önnek.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Webshop: www.etcsokibolt.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen