Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

KLP Lovasfelszerelés

Minőségi lovasfelszerelés szakbolt

KLP Lovasfelszerelés

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz.

A KLP Lovasfelszerelés könnyen nevezhető valóban minőségi, exkluzív és elkötelezett szakboltnak, hiszen az olaszországi Tattini manufaktúra lovasfelszerelései mellett, magyar gyártók minőségi termékeit kínálja rendkívül széles választékban. A legfrissebb áruválaszték áll a vevők rendelkezésére, hiszen rendszeresen, kéthetente beérkező szállítmányaiknak köszönhetően a választék folyamatosan frissül a legmegbízhatóbb darabokkal. Az 1988 óta működő vállalkozás garancia lesz e sport és a mellette való elköteleződés mellett egyaránt.

Forgalmazott márkák: aTattini, Daslö, Brad Ren's, Natowa, RoFlexs, Soiltex és PegaPlus, EQ-Bedding termékek kizárólagos magyarországi importőre, a Wintec, Bates, Pessoa, Westfield, Loesdau, Sonnenreiter, Mondial, Mustad, Maddox és Equine Speedskip, Waldahusen, Horseware, TKO, Tech Stirrups márkák forgalmazója.

Forgalmazott termékek: lovasruházat és lovasoknak szánt kellékek, lovaknak való felszerelés és kiegészítők, lótakaró, lóápolás és kovács kellékek, lovaspálya felszerelés, táp és tápkiegészítő.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1112 Budapest, Rétköz u. 51/e
  • Webshop: www.klp.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen