Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

World Tickets

Belépőjegy értékesítés nemzetközi sporteseményekre

World Tickets

A sportutaztatásban és a nemzetközi sporteseményekre szóló jegyek értékesítésében élen járó World Tickets megannyi, a sportrajongók körében is igazán népszerűnek számító, kedvelt külföldi sporteseményekre nyújt belépési lehetőséget, számos sportág esetében. Kedvére válogathat a Bajnokok Ligája, az Európa Liga vagy a nemzeti bajnokságok meccsei közül, ha a tenisz érdekli inkább, akkor választhat többek között a Grand Slam tornák vagy a Monte Carlo Rolex Masters eseményeiből. Forma1 vagy MotoGP? Ön dönt, melyikre vált jegyet, ha épp nem egy rögby meccs nyeri el tetszését. Javasoljuk, bátran böngésszen a számos lehetőség sportesemény közül és találja meg a leginkább megfelelőt!

Forgalmazott jegyek: európai, nemzeti labdarúgó-bajnokságok és kupák, Bajnokok Ligája, Európa Liga, nemzetközi labdarúgó-mérkőzések, Grand Slam és ATP tenisztornák, Forma1 és MotoGP jegyek, NFL, rögby, zenei koncertjegyek.

A partnernél nincs személyes ügyfélfogadás, a terméket a www.worldtickets.hu weboldalon lehet kiválasztani és e-mailben megrendelni.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Online jegyértékesítés: www.worldtickets.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen