Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel

Élményhotel és kikapcsolódás az Őrség kapujában

Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel

Az Őrségben, Magyarország egyik legkisebb falujában, Gosztolában, a faluról elnevezett Gosztola Gyöngye spa és élményhotel, teljeskörű és maximális kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik ellátogatnak az ország e határvidéki szegletébe. Csendes, nyugodt környezetben, Lenti városától 5 km-re helyezkedik el e példátlan természeti adottságokkal megáldott vidék, mely gyógyfüdővel, kerékpár- és túra utakkal, orchideakerttel, csokigyárral, erdei kisvasúttal, horgásztavakkal színesítik az itt eltöltött időt. Classic és superior szobák, valamint superior apartman, továbbá pezsgőfürdő, kültéri élménymedence, finn szauna és számos masszázskezelés áll a megpihenni kívánó vendégek rendelkezésére.

Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek pedig gosztolai séta, szlovén körút, őrségi olaj- és zalai borkóstoló programok érhetők el.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 8978 Gosztola, Fő út 16.

Cím(ek) megjelenítése a térképen