Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Naturpolc

Natúrkozmetikai termékek és workshopok

Naturpolc

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A környezettudatosság, az egészséges életmód és a természetes alapanyagok felhasználásának jegyében jött létre a Naturpolc, mely tanúsítvánnyal rendelkező, professzionális natúrkozmetikai alapanyagok széles választékát kínálja. Mindamellett, hogy itt kedvére válogathat a bio vajak, olajok, illóolajok és virágvizek széles választékából és 100%-os natúr alapanyagokból, workshopok keretében, néhány órát eltöltve lehetősége van elkészíteni önmaga kényeztetésére vagy ajándékba szánt bio kozmetikumait.

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a természetes összetevők és alapanyagok felhasználását tartják mindig szem előtt, de jelmondatuk talán méltóképp megjeleníti a cég alapgondolatát:

"Kínálatunk a természet ajándéka. Éljen környezettudatosan, vegyszerek és káros mellékhatások nélkül."

AJI kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni szeretnéd az AJI kártyádat. Amit tenni kell, hogy leírod a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudod rendezni, emiatt kérünk az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogják majd a számlát kiállítani.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1171, Budapest, Erzsébet körút 43.
  • Webshop: www.naturpolc.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen