Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Futballon - A profi buborékfoci

Buborékfoci és Archery tag

Futballon - A profi buborékfoci

Akik eddig úgy gondolták esetleg, hogy a futball több újdonságot már nem tudna mutatni, az nagyot tévedett! A gyerekeket, hölgyeket, férfiakat, fiatalokat, idősebbeket mind meghódította ez a Norvégiából származó új őrület. A Futballon honosította meg hazánkban ezt az extrém sportot és a mai napig profi módon képviseli azt. Minden érdeklődőt kiszolgálnak, a legkisebb baráti társaságoktól elkezdve egészen a legnagyobb fesztiválokig, mindenhol igyekeznek helyt állni, tapasztalt, hozzáértő személyzetük segítségével. Ha valaki szeretné az élményt tovább fokozni, annak lehetősége van kipróbálni az UV-Buborékfocit, ahol egy sci-fi filmbe illő fantasztikus világban rúghatja a bőrt.

Az adrenalinfüggők és a taktikai csapatsportok szerelmesei egy másik őrült extrém sportot is ki tudnak próbálni, ez pedig az Archery tag, mely egyfajta ötvözete az íjászatnak és a paintballnak.. A harc során használt nyílvesszők végei habszivaccsal vannak tompítva, melyekkel egymásra kell vadásznotok csapatokban, két térfélre osztott, fedezékekkel teli pályán. Az Amerikából érkezett sportág minden olyan tulajdonsággal fel van vértezve, melyek által kiváló élményt nyújt.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 3 helyszín Budapesten
  • 1114 Budapest, Villányi út 27.
  • 1183 Budapest, Attila utca 2.
  • 1023 Budapest, Kolozsvári Tamás utca 11.

Cím(ek) megjelenítése a térképen