Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Onyx**** Luxury Sárvár

Sárvári aparthotel

Onyx**** Luxury Sárvár

Sárvár központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől mindössze 300 méter távolságra, 2016 nyarától várja Vendégeit, az adottságait és különleges belsőépítészeti megoldásait tekintve a városban egyedülálló Onyx aparthotel.
A ház megjelenésével, szolgáltatásaival nem a klasszikus apartman kategóriába tartozik, a szobák nagy méretére való tekintettel azonban a standard szállodai kategóriába sem sorolható.

2016 nyarán nyíló hátsó épületükben 19 db nagyméretű, kifejezetten családok számára kialakított négy, illetve háromfős lakás található. A lakásokat tekintve két légterű és egy légterű Studio apartmanokat különböztetnek meg. Valamennyi apartman saját konyhával és fürdőszobával, valamint erkéllyel, illetve terasszal rendelkezik.
A klimatizált szobák mindegyike teljesen felszerelt, nem dohányzó. Vendégeiknek ingyenes Wifi kapcsolatot, korlátozott számban zárt udvari parkolást, felár ellenében mélygarázst tudnak biztosítani. Az épületben lift üzemel!
Szolgáltatásaik körét 2016 nyarától reggeli, illetve félpanzió választási lehetőséggel bővítették, melyek elfogyasztására az utcafronti épületben található Onyx Garden étteremben van lehetőség.

2017 tavaszától a főépületben a különböző igényekhez igazodva, több szobatípus is kialakításra került a deluxe kategóriától egészen a superiorig. Kétszemélyes szállodai szobák, melyek igény esetén összenyithatóak, tárgyaló asztallal kialakított ún. 2 légterű team szobák, 2 illetve 4 fős jacuzzis superior apartmanok, 4 illetve 6 fős deluxe apartmanok. A klimatizált teraszos illetve erkélyes szobák mindegyike teljesen felszerelt, nem dohányzó.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 9600 Sárvár, Rákóczi Ferenc utca 32.

Cím(ek) megjelenítése a térképen