Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Start Utazási Iroda

Az egzotikus utazások szakértője

Start Utazási Iroda

A Start Utazási Iroda, mint hazánk egyik legnagyobb utazásközvetítője lett ismert. Egyedül ők rendelkeznek a Védőháló – Csődvédelem felsőfokon elnevezésű biztosítással, melynek keretében Utasaik nagyobb biztonságban vannak, mintha közvetlenül az Utazásszervezőnél foglalnának. Az elmúlt pár évben irodáik az egzotikus utazások szervezésére specializálódtak, elsősorban a téli időszakban. Mára az egyik legnagyobb szervezővé léptek elő, elsősorban a következő úti céloknál: Dominikai Köztársaság, Kuba, Thaiföld, Dubai, Bali, Mexikó, Mauritius és Seychelles-szigetek, Karib hajóutak. Magyar idegenvezetős csoportokat indítanak, a legtöbb garantált indulású. Ezek mellett bármilyen utazást megszerveznek, teljesen egyéni igényekre szabva, bármilyen szálloda és árkategóriában.

Az AJI-kártya beváltásánál a saját szervezésű útjaik közül lehet válogatni az alábbi 4 irodában. Keresse Ön is bizalommal a Start Utazási Iroda munkatársait!

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya, Start Utazás kártya

Cím(ek):

  • 2 iroda Budapesten, 1 vidéken
  • 1075 Budapest, Madách Imre út 13. (+36 1 881 7410)
  • 1173 Budapest, Pesti utca 70. (+361 881 7422)
  • 6500 Baja, Gaál Péter utca 9-11. (+36 79 321 058)

Cím(ek) megjelenítése a térképen