Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Szépségakadémia

Szépségápolási szaküzlet

Szépségakadémia

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A 2008 óta működő Szépségakadémia öt francia márka magyarországi képviseletét látja el és szolgálja ki velük a szépségipar szereplőit. Közel 4000 termékkel, egyedülálló választékot biztosít a szakmai és a lakossági felhasználók részére. A termékek minősége és ára, valamint a szolgáltatás teljeskörűsége igazán praktikus megoldást kínál vásárlóiknak. Ismerkedjen meg velük, bízva benne, hogy hosszútávon számíthatnak egymásra.
Szaküzletükben sok szeretettel várnak minden professzionális és nem szakmai érdeklődőt, ahol személyesen tudnak részletes információt adni a márkákról és a termékekről.

Forgalmazott termékek: körömápolás, smink, ápolás, kiegészítők és táskák, parfüm.

Forgalmazott márkák: Peggy Sage, Académie, Sahlini, Beauté Directe, Sens & Spirit.

AJI Kártyás fizetés Online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánja rendezni. Ennek megfelelően fogják a számlát kiállítani Önnek.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1149 Budapest, Angol utca 34/a, 1.emelet, 105
  • Webshop: www.szepsegakademia.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen