Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Football-Fanshop

Az eredeti ajándéktárgyak forrása

Football-Fanshop

Webshopban Aji kártyáddal is vásárolhatsz!

A Football-Fanshop az egyetlen hely, ahol megférnek egymás mellett a hazai és európai top csapatok. Legyen szó bármilyen ajándékról, üzleteik polcain megtalálhatsz mindent, amire szükséged van. Hónapról hónapra megújuló, széles választékkal várnak minden futball fanatikust. Termékeik között kizárólag eredeti, prémium minőségű ajándéktárgyak szerepelnek.

A Football-Fanshopban már lehetőség van a Sportglobal Tours fociútjainak megvásárlására is. Fordulj bizalommal eladóikhoz!

AJI Kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánod az AJI kártyád. Amit tenned kell, hogy leírod a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánod rendezni.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1139 Budapest, Váci út 97.
  • Webshop: www.football-fanshop.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen