Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Cinq Filles Budapest

Városajándékok luxuskivitelben

Cinq Filles Budapest

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Kortárs, mégis nagyon klasszikus ajándékbolt, ahol időtálló stílusú, elegáns dobozok és abba rejthető apró finomságok, különlegességek kaphatóak, melyek minden alkalomra kiváló ajándékok lehetnek, legyen szó családi ünnepről vagy céges ajándékról, váratlan meglepetésről.

Itt olyan különleges ízkombinációkat találhat, mint a bodzavirág és citrom étcsokoládéba ágyazva, matcha teás táblacsokoládé vagy körömvirággal és cayanne borssal ízesített tejcsokoládé. Meggyőzheti még az édes furmintos meggylekvár, a muskotályos kaporzselé, a pezsgő ízű gumimaci cukorka vagy épp a tokaji aszús sütőtöklekvár, de ha nem tud dönteni, javasoljuk a számos apróságot magába foglaló, igazán stílusos ajándékdobozokat.

AJI kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudja rendezni, emiatt kérjük az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogják a számlát kiállítani.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1061 Budapest, Paulay Ede utca 44.
  • Webshop: www.cinqfillesbudapest.com

Cím(ek) megjelenítése a térképen