Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Pindúr Palota Játékcentrum

Egy hely, ahol minden a játékok körül forog

Pindúr Palota Játékcentrum

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Legyen szó játékvásárlásról, vagy szórakozásról, a Pindúr Palotára mindig számíthatsz. Káposztásmegyeri boltjukban játszóház, és kávézó is várja a vendégeket. Dunakeszin, interaktív játékboltjukba egy menő játékautóban és egy faházban tudnak a gyerekek matatni, játszani, ha a szülők egy kicsit önállóan szeretnének nézelődni. Több ezer játékuk közül webshopukban, és üzleteikben is bátran lehet válogatni. Országos, akár másnapi kiszállítással dolgoznak.

Forgalmazott termékek: LEGO, építő-, fa-, fürdetős-, interaktív-, kerti-, társasjátékok, hangszerek, írószerek, járművek, babák, plüss, puzzle, kirakók.

AJI kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudja rendezni, emiatt kérjük az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogják a számlát kiállítani.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1048 Budapest, Lóverseny tér 4.
  • 2120 Dunakeszi, Fóti út 120.
  • Webshop: www.pindurpalota.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen